COMUNICAT DE PRESĂ GAL Podgoria Panciu: ”Eveniment de promovare a Măsurii M5/6B ”Îmbunătățirea infrastructurii de bază a serviciilor, conservarea și valorificarea patrimoniului local”

Asociația Grupul de Acțiune Locală Podgoria Panciu a organizat vineri, 12 mai 2017, la pensiunea ”Leonardo ” din localitatea Bolotești, evenimentul de promovare a Măsurii M5/6B ” Îmbunătățirea infrastructurii de bază a serviciilor, conservarea și valorificarea patrimoniului local ”.

Echipa GAL Podgoria Panciu a oferit informații cu privire la Măsura M5/6B, măsură destinată să îmbunătățească și să extindă serviciile locale de bază destinate populației rurale, inclusiv a celor de agrement, culturale și a infrastructurii aferente, să îmbunătățească infrastructura la scară mică și investițiile de uz public și investițiile care ating domeniul energiei din surse regenerabile și al economisirii energiei.

Discuțiile din cadrul evenimentului au vizat în principal, oportunitățile de finanțare oferite de Măsura M5/6B, sumele aplicabile și rata sprijinului , acțiunile eligibile, condițiile de eligibilitate și criteriile de selecție ale proiectelor.

La eveniment au participat primarii comunelor din teritoriul GAL Podgoria Panciu, leaderi locali, angajați ai UAT-urilor precum și reprezentanții OJFIR Vrancea.

Asociația Grupul de Acțiune Locală Podgoria Panciu

Scrie un comentariu