COMUNICAT DE PRESĂ. Conferinţa de lansare a proiectului „Ești tânăr, ești aFIRMAt”

Conferinţa de lansare a proiectului „ Ești tânăr, ești aFIRMAt”
Joi, 26.03.2015, orele 13:30 Pensiunea Monte Carlo – Focşani

Fundația Zi Deschisă emite acest comunicat de presă în vederea anunţării lansării proiectului „ Ești tânăr, ești aFIRMAt”– ID 150682

OBIECTIV GENERAL: Dezvoltarea aptitudinilor a 650 de elevi din regiunile Sud-Est și Sud Muntenia, prin dobândirea competențelor necesare inserției pe o piață a muncii modernă, flexibilă și dinamică.

Proiectul „Ești tânăr, ești aFIRMAt” urmărește extinderea metodei moderne interactive de învățare firmă de exercițiu în rândul a cel puțin 650 de elevi, din cel puțin 13 licee, din 13 județe ce aparțin regiunilor Sud-Est și Sud Muntenia prin crearea și funcționarea a cel puțin 130 de Firme de exercițiu.

Conceptul Firmă de exercițiu este dat de modelul unei întreprinderi al cărei scop îl reprezintă învațarea.

Beneficiarii proiectului: 650 de elevi, din 13 licee, din 13 județe ce aparțin regiunilor Sud-Est și Sud Muntenia.

Activități inovatoare destinate elevilor:

Informare și conștientizare

Orientare și consiliere

Înființare și funcționare Firme de Exercițiu

Excursii tematice

Târg interregional: Industrii creative pentru tineri

Ateliere antreprenoriale

Activități de mentorship

Job Shadow

Vă aşteptăm!

Reprezentant Legal, Ciungan Adriana Mădălina
CONTACT- Asistent Manager: Ioana Bornac