Cine vrea să „fure” „Zilele oraşului Panciu”? :) Primarul Iulian Nica a reacţionat după ce o firmă a anunţat că vrea să facă „Festivalul Berii” la Panciu

Iulian Nica depunere juramant

Eveniment inedit în „peisajul vrâncean”… O firmă necunoscută, deocamdată, publicului larg, a anunţat că organizează la Panciu „Festivalul Berii”, fără ca Primăria din localitate să fie înştiinţată sau să fie cerut vreun aviz în acest sens. Primarul Iulian Nica bănuieşte că firma respectivă vrea să „confişte” 🙂 zilele oraşului, organizate în luna septembrie, astfel că a dat un comunicat de presă în care se delimitează de… „firma fără nume” 😉

Iată comunicatul primit pe adresa redacţiei: 

FESTIVALUL BERII 2015 – EVENIMENT PRIVAT, FĂRĂ LEGĂTURĂ CU „ZILELE ORAŞULUI PANCIU”, SĂRBĂTOAREA DE TRADIŢIE A PĂNCENILOR DE PRETUTINDENI

Având în vedere informaţiile date publicităţii de presa locală, privind organizarea, la sfârşitul lunii august, a unui „Festival al Berii”, primarul oraşului Panciu, Iulian Nica, doreşte să aducă la cunoştinţa cetăţenilor faptul că evenimentul amintit nu are legătură cu „Zilele Oraşului Panciu”, tradiţionala sărbătoare a păncenilor de pretudindeni, ce se desfăşoară anual, în luna septembrie.

Festivalul Berii este un eveniment privat, organizat de către o persoană privată şi nu are legătură cu „Zilele Oraşului Panciu”, eveniment public, de tradiţie, organizat de către Primăria Oraşului Panciu şi partenerii săi. În consecinţă, orice asociere a Festivalului Berii cu numele Primăriei Panciu şi, mai ales, cu numele sărbătorii păncenilor de pretudindeni este nulă”, precizează primarul Iulian Nica.

Acesta afirmă faptul că, până în prezent, organizatorii festivalului nu și-au făcut public numele, iar Primăria nu a primit nicio solicitare privind emiterea unei autorizaţii pentru desfăşurarea, în luna august, a unui astfel de eveniment pe teritoriul oraşului Panciu.

Primarul Iulian Nica doreşte să anunţe faptul că, în 2015, „Zilele Oraşului Panciu” vor fi organizate, ca în fiecare an, în ultima săptămână din luna septembrie.

În 2015, Zilele Oraşului Panciu se vor desfăşura în ultimul sfârşit de săptămână din luna septembrie, respectiv în perioada 26-27 septembrie. Vor fi două zile în care Primăria Oraşului Panciu îşi aşteaptă oaspeţii de pretutindeni cu multe surprize plăcute. Ca de fiecare dată, vom promova cultura, mişcarea sportivă, muzica de calitate și obiceiurile populare. Foarte important de precizat este faptul că, tot la Zilele Orașului, vom promova, ca în fiecare an, meşteşugul vinului, îndeletnicirea tradiţională, de veacuri, a păncenilor”, a adăugat primarul oraşului Panciu, Iulian Nica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

STIRI LIVE