Cafeneaua voluntarilor va avea loc pe 30 iunie la Focșani Mall

Cafeneaua voluntarilor organizata in data de 30.06.2017 in incinta Focsani Mall
Membrii asociatiei “Voluntariat pentru Viata” Marasesti, voluntari romani si voluntari europeni prezenti in Romania prin Serviciului Europen de Voluntariat al programului Erasmus + din cadrul proiectului ,,Different but Equal’’, va invita la evenimentul ce va avea loc in aceasta vineri incepand cu orele 16.30.

Evenimentul organizat de ,,Asociatia Voluntariat Pentru Viata” Marasesti cu sprijinul Complexului Focsani Mall se bazeaza pe folosirea unei metode nonformale de dialog activ, schimb de informatii si gasire de solutii creative si de acţiune ce are ca obiectiv informarea cetatenilor cu privire la oportunitatile pe care le ofera programul Erasmus+ si voluntariatul in cadrul unei organizatii non-guvernamentale.

Sunt invitate toate persoanele ce doresc sa fie active in comunitatile din care fac parte , sa cunoasca din oportunitatile ce le ofera programul Erasmus+ si totodata pot impartasi cu voluntarii din Franta, Italia, Spania, Portugalia, Grecia si Polonia prezenti in Romania din experinta de voluntar european a acestora.

Cafeneaua voluntarilor va fi sub forma unei dezbateri relaxate , permitand totodata o interactiune mare si un dialog relaxat intre participanti. Este si o metoda foarte buna de consultare si participare la luarea deciziilor. Dezbaterea va fi organizata intr-un spatiu cat mai asemanator unei cafenele, in zona ZVON Café, iar atmosfera relaxata creata va stimula gandirea libera si creatoare si implicarea in dialog a tuturor participanţilor, chiar si a celor mai timizi.

Oportunitatea de a-i cunoaste pe cei care au un cuvant de spus despre voluntariat , posibilitatea de a interactiona cu toti acestia si generarea de idei noi sunt avantaje evidente ale intalnirii noastre.
Vom oferi informatii despre programul Erasmus+ , iar voluntarii asociatiei noastre vor avea ocazia sa va impartaseasca despre impactul pe care un stagiu de voluntariat il poate avea la nivel personal si nu in ultimul rand cum prin voluntariat putem produce schimbari pozitive in comunitate.

In speranta ca v-am trezit interesul pentru acest eveniment, va asteptam cu drag.
Echipa Voluntariat Pentru Viata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

STIRI LIVE