Bîrlădeanu a cam comis-o cu jăriștenii… :) Deputatul PSD este acuzat că a pus poze pe FB cu oameni care nu și-au dat acordul și nici nu susțin PSD-ul.

Plecat la cules de voturi pentru candidatul pesedist de la Jariștea, în campania pentru alegerile locale parțiale din 11 iunie, fostul vice de CJ Bîrlădeanu a cam comis-o cu mulți dintre cei pe care i-a abordat. Astfel, Bîrlădeanu este acuzat că și-a pus poze pe Facebook și cu tineri care i-au spus că nu susțin PSD-ul. Una din persoanele care s-a trezit cu poza pe contul de FB al lui Bîrlădeanu l-a avertizat deja că-l va da în judecată, pentru că nu i-a cerut acceptul. ”M-am trezit pozată fără voia mea și cu poza pe FB-ul lui. Oricum nu-i dădeam acceptul. Eu îl susțin pe Ciprian Grama de la PNL. M-a șocat tupeul lui Bîrlădeanu și maniera forțată în care vrea să dea senzația că lumea susține PSD-ul la Jariștea”, a precizat persoana nemulțumită.

Pe de altă parte, la Jariștea s-ar anunța, chipurile, prezența lui Marian Oprișan, cu tot cu utilaje de asfaltat, într-o încercare forțată a acestuia să demonstreze ce ar face PSD-ul pentru locuitorii din comună dacă pe 11 iunie ar merge pe mâna candidatului PSD. ”Dacă Oprișan crede că ne ia ochii cu prezența sa se înșeală. Trebuia să repare drumurile județene din Jariștea până acum, nu înainte de alegeri”, a spus unul dintre locuitori. (Ana Maria B.)

Scrie un comentariu

STIRI LIVE