Adevărul: „Oprişan, despre o posibilă audiere a sa la DNA: Este o poveste de adormit copiii”

Preşedintele CJ Vrancea, Marian Oprişan, a declarat, miercuri, răspunzând unei întrebări privind o posibilă audierea a sa la DNA în cazul referendumului, că aceasta este „o poveste de adormit copiii”, pentru că nu există niciun motiv pentru a fi cercetat, dar dacă va fi citat, se va prezenta.

Marian Oprişan a venit la sediul Ministerului Administraţiei şi Internelor în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Vrancea, pentru a participa la discuţiile cu conducerea MAI şi cu premierul Victor Ponta.

Întrebat dacă a fost citat pentru a se prezenta la DNA în legătură cu posibile voturi ilegale din Vrancea, Oprişan a spus că aceasta este „o poveste de adormit copiii” şi că nu există niciun motiv pentru care el să fie cercetat de procurorii anticorupţie.

Oprişan a precizat însă că dacă va fi chemat de procurorii DNA, va da curs invitaţiei.

Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea a mai spus că nu era nevoie ca procurorii să bată din poartă în poartă, ci era suficient să facă verificări la sediile parchetelor.

Procurorii DNA fac verificări în mai multe localităţi din Vrancea, unde la referendum s-a înregistrat o prezenţă la vot chiar şi de 250 la sută.

Citeşte INTEGRAL articolul AICI !

Scrie un comentariu

STIRI LIVE