Adevarul de seara apare si in Vrancea, cu fosti jurnalisti de la Realitatea TV Focsani!

Autor: Cristi IRIMIA

Astazi se lanseaza si in Vrancea, Adevarul de seara! Dupa cateva luni de incercari si tatonari, echipa Adevarul a reusit sa adune la un loc patru reporteri, care vor fi coordonati de un ziarist din Galati, ziarul urmand a fi distribuit gratuit, dupa orele 18.00, in chioscuri special amplasate in urbea de pe Milcov. Pentru Adevarul de seara vor scrie Stefan Borcea, care a venit de la Atlas TV, dupa experienta nereusita de la Realitatea TV Focsani, la fel cum s-a intamplat si cu Dana Lepadat, corespondent Radio Romania Actualitati in Vrancea, care a esuat in functia pe care a detinut-o la RTV Focsani.

Borcea si Lepadat vor lucra cu Nicoleta Chelaru si Laurentiu Muscalu. Chelaru a activat la Focus TV, ca reporter, iar Muscalu la Realitatea TV Focsani, pe domeniul sportiv. In urma cu cateva luni, RTV Focsani a facut restructurari, renuntand la patru posturi. A plecat de bunavoie reporterul Marius Grigorescu, care se va muta cu job-ul in Belgia, in vreme ce sefa de statie de la Focsani, Ludmila Doicu a decis sa renunte la omul de pe sport, Muscalu, la una din secretare, venita de la Galati, precum si la unul din baietii de la departamentul „DTP / Tehnic”, Andrei Olaru. O alta secretara, Ramona Nicolae, a intrat in concediu prenatal, in conditiile in care RTV se pregatea sa o concedieze.

One Response to Adevarul de seara apare si in Vrancea, cu fosti jurnalisti de la Realitatea TV Focsani!

  1. simion constantin 21/09/2010 at 16:16

    Eşti tare maestre…ai rămas să înfrunţi vijelia vremilor…felicitări! Rămân să mai răsfoiesc când pot tactica militară dar realistă pe care eu o respect şi îţi rămân acelaşi prieten…noi militarii suntem dispuşi să pierdem lupte ,dar nu războiul…tot înainte……….

    Răspunde

Scrie un comentariu

STIRI LIVE