Actorii de la Protha vor participa la un festival de teatru care se va desfășura la Belgrad

În perioada 28.04/02.05.2017 se va desfăşura la Belgrad cea de a XV-a a Festival du Theatre Francophone Lycéen. Festivalul este organizat de către Festival est L’Association des Professeurs de Français de Serbie, Institut Français de Belgrade şi Ministère de l’Education de Serbie.

La această ediţie a fost selectată să participe şi Trupa de teatru Protha din Panciu cu spectacolul „Oscar et la Dame Rose” după Eric-Emanuel Schmit, în regia lui Cătălin Sfîrloagă, şi coordonarea Elenei Manovici. Din distribuţia spectacolului fac parte Bianca Carabă, Diana Apostu, Ella Tătaru, Georgiana Cociorbă, Raluca Isac, Andrei Gheoca, Eduard Crucianu, Andrei Coroiu, Robert Grigoraş, Ionuţ Popa şi Bogdan Alban.

Spectacolul liceenilor din Panciu se va juca pe scena teatrului „Teatar 78” din Belgrad.
La această ediţie vor participa alături de liceenii din Panciu alte unsprezece trupe de teatru din Serbia, Italia, Franţa, Cehia, Turcia, Croaţia, Muntenegru şi Rusia.

Participarea la acest festival internaţional al trupei de teatru este posibilă ca urmare a implicării, în proiectul derulat de Asociaţia Protha şi Liceul Ioan Slavici Panciu, a primarului Iulian Nica şi a Primăriei Panciu.

One Response to Actorii de la Protha vor participa la un festival de teatru care se va desfășura la Belgrad

  1. Ioan 25/04/2017 at 12:49

    Trupa Prota, de teatru de amatori, de la Casa De Cultură Panciu, condusă de Cătălin Sfîloagă, incomparabil mai activă decât trupa profesionistă de la Teatrul Maior Gheorghe Pastia din Focșani, manager Sorin Francu.
    Drum drept și lumină! Aplauze, multe aplauze!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

STIRI LIVE