Activități diverse la Școala Gimnazială ,,Ștefan cel Mare” din Focșani

Începând cu 31 mai 2017 și continuând în perioada 6-9 iunie 2017, la Școala Gimnazială ,,Ștefan cel Mare ” din Focșani se va derula programul Școala ,,Altfel „. Conceput să vină în întâmpinarea vârstei, preocupărilor și intereselor elevilor, acesta cuprinde o paletă largă de acțiuni . Astfel, prichindeii de la Grădinița numărul 6, vor petrece câteva zile în lumea poveștilor, vor face activități sportive, gospodărești, religioase, recreative, ecologice dar și de educație sanitară și rutieră.

Elevii claselor 0 – IV au cuprinse în programul săptămânii, activități la Biblioteca Județeană ,,Duiliu Zamfirescu ” – secția de copii și tineret, la biblioteca școlii, vizite la societăți comerciale, vizionarea unor spectacole de teatru, excursii tematice, expoziții de desene, concursuri, carnavaluri, ateliere culinare și de creație, jocuri în aer liber, sărbătorirea zilei de 1 iunie .

Acțiunile claselor V-VII sunt variate: vizionări de filme, excursii tematice, prezentare de carte, concursuri sportive și de kendama, proiecte educaționale și activități privind utilizarea IT în procesul educațional.

Nu au fost uitați nici elevii claselor a VIII -a care vor dezbate teme specifice de consiliere și orientare și vor avea festivitățile de absolvire și de înmânare a premiilor.
Școala ,,Altfel ” a fost și este o provocare pentru toți factorii educaționali implicați. De aceea , nu putem decat să mulțumim celor care au curajul să experimenteze și să găsească soluții pentru a face un program atractiv.

Pentru mai multe informații, cei interesați pot accesa site-ul școlii la adresa http//scoalastefancelmarefocsani.ro , secțiunea Școala ,,Altfel”.

Purtător de cuvânt al unității școlare, prof . Nicoleta Căinap

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

STIRI LIVE