ACCIDENT MORTAL la Vizantea. Daniela Mititelu, o fată de 17 ani, și-a pierdut viața după ce mașina condusă de un tânăr fără permis a ajuns într-o râpă

Daniela Mititelu accident Vizantea

Noaptea trecută, la Vizantea, a avut loc un accident de circulație soldat cu moartea unei tinere, rănirea gravă a alteia și rănirea ușoară a unui băiat din Vizantea Livezi, care nu are permis de conducere și care a provocat accidentul în urma căruia Daniela Mititelu, de 17 ani, din Galați, a decedat.

Marius D. (28 de ani), fără permis, s-a urcat la volanul unui BMW și într-o curbă la dreapta a pierdut controlul volanului. Mașina a ajuns într-o râpă adâncă, Daniela fiind proiectată prin parbriz. O altă fată, de 20 de ani, a scăpat cu viață, dar este în comă. Marius D. nu era băut, însă va fi judecat pentru ucidere din culpă. Cei trei tineri se întorceau de la Vidra aseară, urmând să ajungă la Vizantea Mănăstirească.

Tot aseară, cu câteva ore înainte, un bărbat de 35 de ani din Boloteşti a murit după ce a căzut de pe moped, iar un Logan care circula în spatele lui nu a mai putut să-l evite.

accident moped logan bolotesti 1 accident moped logan bolotesti 2

Scrie un comentariu

STIRI LIVE