ACCIDENT la Valea Sării. Un tânăr de 19 ani, din Vidra, a intrat cu maşina într-un parapet metalic

accident anl sud 6FOTO: ARHIVĂ. Un tânăr de 19 ani, din comuna Vidra, a părăsit partea carosabilă lovind un gard şi un parapet metalic, în timp ce conducea un autoturism pe DN 2 D, pe raza localităţii Valea Sării. Accidentul s-a produs din cauza neadaptării vitezei într-o curbă periculoasă la stânga, şoferul pierzând controlul direcţiei. În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a şoferului şi a pasagerului din partea dreapta faţă. Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere e evenimentului.

Un alt accident produs din cauza unui tânăr care nu a acordat prioritate de trecere s-a produs pe DN 2 D, la ieşirea din municipiul Focşani către comuna Boloteşti. Două persoane au fost rănite, iar poliţiştii au constatat tânărul de 26 ani, din comuna Paltin, în timp ce conducea un autoturism marca Dacia Logan pe direcţia Focşani – Boloteşti, având intenţia să pătrundă pe un drum lateral, nu a acordat prioritate de trecere unui autovehicul marca Opel Astra care circula din sens opus, intrând astfel în coliziune cu acesta.

Ambii conducători auto au fost răniţi uşor şi transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Sf. Pantelimon Focşani, pentru primirea de îngrijiri medicale. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Scrie un comentariu

STIRI LIVE