Accident grav pe DN2 in afara comunei Dumbrăveni

La data de 06.01.2011, ora 18,50, pe DN 2 în afara comunei Dumbrăveni, V. Cristian-Ovidiu, de 42 ani, din municipiul Iaşi, în timp ce conducea autoturismul marca Renault, din cauza neatenţiei, a pierdut controlul volanului şi a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu autoturismul marca VW, condus regulamentar de P. Marin, de 50 ani, din comuna Roata de Jos, judeţul Giurgiu.

În urma impactului a rezultat rănirea gravă a lui V. Cristian-Ovidiu, B. Ivona, de 42 ani şi I. Valentin, de 36 ani, ambii din municipiul Iaşi, pasageri în auto Renault precum şi rănirea uşoară a R. Tănase, de 55 ani, R. Steluţa, de 48 ani şi Z. Gheorghe, de 44 ani, toţi din oraşul Bolintin Vale, sat Malu Spart, judeţul Giurgiu, pasageri în VW.

Păuneşti-suspecţi de poliţişti audiaţi de poliţişti. La data de 06.01.2011, ora 15,00, poliţiştii din Păuneşti au fost sesizaţi de către A. Dumitru, de 45 ani, din comuna Cosula, judeţul Botoşani, despre faptul că în seara zilei de 01.01.2011, ar fi fost deposedat prin violenţă de către C. Gheorghe, de 37 ani şi B. Nelu, de 31 ani, ambii din comuna Păuneşti, de o geacă, două telefoane mobile şi suma de 70 lei. Evenimentul s-ar fi produs pe fondul consumului de băuturi alcoolice, în locuinţa lui C. Gheorghe. Cei doi suspecţi au fost identificaţi de poliţişti, fiind cercetaţi în stare de libertate, în cauză întocmidu-se dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.

RADARE 08.01.2011 DN 2 – E 85: Obrejiţa- Urechesti; Urechesti- Popeşti; Călimăneşti- Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa- Bizigheşti; Focşani- Goleşti; Obrejiţa- Dumbrăveni; Popeşti- Dumbrăveni; Pufeşti- Călimăneşti; Haret- Domneşti; Focşani;

RADARE 09.01.2011 DN 2 – E 85: Obrejiţa- Urechesti; Urechesti- Popeşti; Călimăneşti- Haret; Pufeşti-Domneşti; Garoafa- Bizigheşti; Focşani- Goleşti; Obrejiţa- Dumbrăveni; Popeşti- Dumbrăveni; Pufeşti- Călimăneşti; Haret- Domneşti; Focşani;

Comunicat primit de la Biroul de presă al I.P.J. Vrancea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

STIRI LIVE