INFOPOL: Evenimentele din ultimele 24 de ore

La data de 28 noiembrie a.c., orele 07.50, un tânăr, de 20 ani, din comuna Tulnici, a condus un autoturism pe strada Dimitrie Cantemir din municipiul Focşani şi a acroşat o femeie, de 60 ani, din localitate, care a traversat strada pe marcajul pietonal. În urma producerii accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a femeii, care a fost condusă la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 28 noiembrie a.c., poliţiştii focşăneni au fost sesizaţi cu privire la faptul că un tânăr, de 22 ani, din comuna Valul lui Traian, judeţul Constanţa, s-a prezentat la o unitate medicala din municipiul Constanţa şi a solicitat îngrijiri medicale deoarece la data de 27 noiembrie a.c., orele 18.40, ar fi fost victima unui accident rutier care ar fi avut loc în comuna Garoafa, judeţul Vrancea, soluţionat iniţial ca tamponare. În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că la data şi ora menţionată, un bărbat, de 36 ani, din comuna Matca, judeţul Galaţi, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe sensul opus şi a intrat în coliziune cu un autoturism, care circula regulamentar.

În urma producerii accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a tânărului, pasager în cel de-al doilea autoturism. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

La data de 28 noiembrie a.c., orele 18.45, pe strada Mr. Gheorghe Pastia din municipiul Focşani, un bărbat, de 48 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, nu a acordat prioritate de trecere unei femei, de 66 ani, care a traversat strada pe marcajul pietonal, acroşând-o şi rănind-o uşor.
În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 28 noiembrie a.c., orele 19.10, un tânăr, de 28 ani, din municipiul Bîrlad, în timp ce conducea un autoturism pe strada Republicii din municipiul Adjud, nu a acordat prioritate de trecere unei minore în vârstă de 16 ani, din localitate, care a traversat strada pe marcajul pietonal, acroşând-o şi rănind-o uşor. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal

La data de 29 noiembrie a.c., orele 11.51, poliţiştii rutieri au depistat pe strada Ecaterina Teodoroiu din municipiul Adjud, un bărbat de 33 ani, din comuna Urecheşti, judeţul Bacău, în timp ce conducea un moped neînregistrat, fără a deţine permis de conducere şi având o concentraţie de 1,25 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.

La data de 29 noiembrie a.c., orele 12.20, pe str. Surăii din municipiul Focşani, un bărbat, de 53 ani, din comuna Vînători, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu poarta de acces a unui imobil și cu un tub de beton aflat în șanț. În urma producerii accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto și a trei pasageri de 44 ani, 36, respectiv 9 ani, toţi din comuna Suraia. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Scrie un comentariu

STIRI LIVE